!CANNASSETTE
 

Afwerking

Dat functionele geluidswering ook mooi kan zijn, bewijst de Cannassette®. Ook bij de afwerking maken wij geen gebruik van plastic of kunststof, maar van kokosdoek. Dat oogt erg mooi en is bovendien 100% natuurlijk en dus duurzaam!

Afwerking bij Cannassette's 2.0 en XL

Kiest u voor de Cannassette® 2.0 of de Cannassette® XL dan zijn de geluidsschermen standaard aan beide zijden afgewerkt met een 800 grams kokosdoek en bovendien voorzien van een natuurlijke latex rug (backing). Als alternatief kunt u ook kiezen voor een enkelzijdige kokosafwerking. In dat geval is de achterzijde van de Cannassette® voorzien van een geperforeerde Magnelis plaat. Bij die perforatieplaten kunt u kiezen voor eigen perforatiepatronen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om speciale vormen en structuren aan te brengen in de geperforeerde plaat, zoals afbeeldingen of logo's. Zo kunt u uw geluidsschermen in uw eigen stijl brengen. 

Afwerking bij Cannassette® Indoor

Cannassette® Indoor is geschikt voor gebruik binnenshuis of in tunnels. Cannassette® Indoor is speciaal gemaakt om geluidsreductie op een doeltreffende en tegelijk mooie manier te realiseren. Het Framewerk is gemaakt van PEFC hout en de randen van omgeslagen kokosdoek. 

Altijd duurzaam

Wat u bij Cannassette® ook kiest, u ontvangt altijd een 100% duurzame oplossing. Niet alleen het product zelf is duurzaam, maar ook de afwerking. Voor ons geen kunststof, maar 100% duurzaam materiaal.

Bent u benieuwd hoe wij de afwerking in onze producten verwerken? Bekijk dan onze productpagina's.

Producten 
E-mailen
Bellen
Info