!CANNASSETTE
 

Sociaal verantwoord Ondernemen

De overheid stimuleert ondernemers om zoveel mogelijk vanuit een maatschappelijk verantwoord oogpunt te ondernemen. Dat doet de overheid bijvoorbeeld door bedrijven en overheden aan te moedigen en zelfs te verplichten om werkgelegenheid te creëren voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Dit heet social return on investment (SROI). De overheid hanteert bij aanbestedingen de volgende normen:

  • Bij Europese aanbestedingen van diensten en/of leveringen boven € 200.000 dient 5% van het bedrag beschikbaar gebruikt te worden voor werkplekken gericht op de doelgroep.
  • Bij meervoudig onderhandse- en Nationale aanbestedingen voor werken vanaf € 500.000 en voor Europese aanbestedingen van werken dient 2% gebruikt te worden voor werkplekken gericht op de doelgroep.

Wilt u meer informatie over de SROI en het overheidsprogramma Maatwerk Voor Mensen, kijk dan op de website maatwerkvoormensen.nlCannassette en SROI

Wat zou het mooi zijn als we in de volle breedte van de maatschappij producten en diensten ontwikkelen waar iedereen beter van wordt, ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Cannassette® is zo'n product dat aan die standaard voldoet. Zo worden onze geluidsschermen geproduceerd op een sw-bedrijf (de vroegere sociale werkplaats). Daarmee bieden we mensen met een arbeidshandicap de mogelijkheid om actief te zijn op de arbeidsmarkt en zich maatschappelijk te kunnen inzetten. Daarnaast besteden wij werk uit aan leer- of werkbedrijven bij het aanbrengen van beplanting bij geluidsschermen. Op die manier werken we samen met onze klanten aan een betere wereld! Met Cannassette® heeft u gegarandeerd iets goeds in handen.  


 
E-mailen
Bellen
Info