!CANNASSETTE
 

Beplanting

Uw geluidsscherm wordt nóg mooier wanneer het voorzien wordt van beplanting. Zowel in de tuin als bij een openbare ruimte oogt het geluidsscherm dan heel natuurlijk en fris. Klimplanten als de Hedera Woerner en de Hedera Hibernica zijn uitermate geschikt als beplanting. Met name die laatste wordt veel gebruikt als beplanting vanwege zijn snelle groei en relatief grote bladeren. Bovendien blijft de Hedere Hibernica wintergroen en is hij niet kinderachtig als het gaat om zijn locatie ten opzichte van de zon. Hij doet het eigenlijk overal goed en ziet er ook nog eens prachtig uit. Want een groen bladerdek, eventueel afgewisseld met wat kleurige planten, zorgt voor een aangenaam beeld. Diverse wetenschappelijke rapporten hebben aangetoond dat een groene omgeving de gezondheid van mensen ten goede komt.

Voordelen

Dat beplanting bij uw geluidsscherm extra toegevoegde waarde biedt mag duidelijk zijn, maar dat het ook nog eens zorgt voor een langere levensduur van uw geluidsscherm is niet bij iedereen bekend. Door het dichte bladerdek blijft uw geluidsscherm namelijk altijd droog en donker. De natuurlijke materialen blijven daarmee beschermd tegen UV en vocht, de twee voornaamste oorzaken van het verouderen en verweren van materialen. 

Zakelijke aanschaf

Bent u van plan een Cannassette® geluidsscherm zakelijk aan te schaffen, dan profiteert u nog eens extra wanneer u hierbij voldoende beplanting aanbrengen. Door beplanting aan te brengen voldoet u namelijk aan de eisen van het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) met betrekking tot de Milieu-investeringsaftrek (MIA en de Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen (Vamil) waarmee u extra belastingvoordeel kunt creëren. Het RVO heeft de Cannassette® namelijk goedgekeurd voor de Milieulijst 2020 en dat biedt u als bedrijf aanzienlijke fiscale voordelen (bedrijfscode F6421). Kijk voor meer informatie op onze pagina Fiscaal voordel en op de MIA/Vamil pagina van het RVO.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van beplanting bij onze producten? We vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Of bekijk onze productpagina's door op onderstaande knop te klikken. 

Producten 
E-mailen
Bellen
Info